Moja prve spletna objava

Moje ime je Eva Stanonik in sem študentka 1. letnika Pedagoške fakultete v Ljubljani.

Informacijsko-komunikacijsko tehnologijo uporabljam že od nekdaj.  Že ko sem bila majhna sem gledale risanke na televiziji, kasneje pa sem igrala še igrice na računalniku. Računalnika na razredni stopnji nisem veliko uporabljala, potem kasneje pa sem ga uporabljala za  seminarske naloge in predstavitve.  V 7. razredu sem za izbirni predmet izbrala urejanje besedila, saj sem bila prepričana da mi bo koristil v prihodnje.

Danes imam svoj računalnik, ki ga uporabljam za pisanje seminarskih nalog, iskanje potrebnih informacij, oblikovanje PowerPoint predstavitev, gledanje filmov ter za poslušanje glasbe. Kadar pa se odpravim na pot po pogosto uporabljam Google Maps.

Zagotovo mi bo IKT koristil tudi v prihodnosti kot bodoči učiteljici. Pridobljeno znanje mi bo koristilo pri vodenju evidence ocen in prisotnosti, za pisanje učnih načrtov ter za iskanje informacij, ki jih bom nato posredovala učencem. pomagalo pa mi bo tudi pri bolj pestri izvedbi učnih ur. Uporaba e-asistenta in e-pošte pa mi bosta omogočala komuniciranje s starši.

Življenja brez tehnologije si ne moremo predstavljati. Učence želim naučiti pravilne in zmerne uporabe tehnologije ter jih opozoriti o slabostih.

(Skupno 19 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost