Moja prva spletna objava

  1. Sem Pia Svetina, študentka prvega letnika na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. V prostem času rada igram odbojko, ki sem jo 9 let tudi trenirala, se družim s prijatelji in igram z otroki. Vsak dan skušam biti čim bolj pozitivna in v vsaki stvari, ki se zgodi najti nekaj lepega. Moj moto se glasi: Beautiful things happen when you distance yourself from negativity. Veliko svojega prostega časa preživim v naravi.
  2. Do sedaj sem IKT uporabljala predvsem za izdelovanje predstavitev in večpredstavnih elementov, ki smo jih izdelovali v srednji šoli. Uporabljala sem Powerpoint, Word, Exel v srednji šoli pa smo se        spoznali tudi z programom Adobe Ilustrator.
  3. V bodočem poklicu mi bo uporaba tehnologije in znanja IKT-ja zelo pripomogla. Učencem bom lahko približala uporabljanje tehnologije z iskanjem slik in videoposnetkov na spletu. Sama bom tehnologijo potrebovala tudi pri sestavljanju testov in pripravljanju učnih priprav.

 

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0 Mednarodna.

(Skupno 40 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost