Prva spletna objava Jazbeca

Pozdravljeni,
ime mi je Lara Jazbec in sem študentka prvega letnika Pedagoške fakultete v Ljubljani. Že od malih nog sem imela v glavi samo eno vizijo in to je bila postati učiteljica. Ta se do zadnjega trenutka, ko sem oddala vpisnico, ni spremenila, želja je postajala le večja. Študij mi je všeč, saj zajema vsa splošna znanja, ki jih bom z veseljem delila naprej tudi mojim učenjem. Stremim k temu, da bom v vlogi učitelja nekaj drugačnega in navdihujočega.

V prostem času rada poslušam glasbo, berem knjige vseh vrst, tudi za poezijo poprimem. Poleg tega redno izvajam jogo, se odpravim tečt v naravo, a najraje ustvarim posebno fuzijo okusov veganske hrane.

 

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna.

Do sedaj sem IKT tehnologijo uporabljala predvsem za šolske namene kot so pisanje seminarskih nalog, ustvarjanje spletnih strani in blogov. Poleg tega se je pojavljala v vsakdanjem življenju v obliki aplikacij za družbena omrežja.
Menim, da je poznavanje osnov delovanja IKT tehnologije ter tudi sama uporaba v razredu izjemnega pomena. Kot učitelji lahko ustvarimo veliko didaktičnih iger, skrbimo za učenčevo motivacijo in s tem poskrbimo za nemonoton pouk. Tehnologija je seveda tudi nepogrešljiv medij za komuniciranje s starši in vodstvom šole.

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna.

(Skupno 43 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost