Moja prva spletna objava

Živjo,

sam Laura, študentka prvega letnika razrednega pouka. Po naravi sem živahna, vesela, svobodomiselna včasih pa priznam da tudi kar trmasta (v določenih situacijah mi to pride še kako prav. Sem velika ljubiteljica vsega povezanega z naravo, zato je zame čas v naravi in z živalmi vedno dobro izkoriščen čas. Največja strast pa mi je rokomet, po zaključku svoje kariere v članski ligi (zaradi poškodbe) sem nadaljevala po trenerski poti. Tako sem na fakulteti za šport opravila Diplomo iz rokometa, 2. stopnja in si pridobila naziv trenerka rokometa. Ravno od tod prihaja tudi moje navdušenje nad otroki. No, da pa ne bi bilo moje življenje preveč dolgočasno (sem človek kateremu se more vedno nekaj dogajati) delam še kot receptorka in natakarica. Mislim, da je dandanes zelo pomembno znati poprijeti za različna dela. Tisti čas ki mi ostane pa preživim skopaj z fantom Juretom, najino psičko Eli in mucko Mico. 

Fotografija osebe Laura Pogačnik.

Kaj meni pomeni IKT? Zavedam se da tehnologija igra zelo pomembno vlogo v naših življenji, velikokrat preveč pomembno. Tudi sama rada brskam po Facebooku in Instagramu, kjer iščem različne inspiracije in spoznavam nove ljudi. Ogromno krat pa ljudje pozabimo, da je življenje v virtualnem svetu zelo drugačno od tistega “pravega”.  Tehnologija nam je v pomoč, ko sami poznamo zdrave meje. Še vedno pa prisegam na pogovor v živo, saj so to tisti pravi odnosi ki gradijo svet.

Ravno to želim kot učiteljica doseči. Danes ogromno otrok je, hodi ali pa samo sedi s svojim telefonom v roki in pozabijo na ostali svet okoli njih. Otrokom želim pokazati za kaj je prav da se tehnologija uporablja in kako pomembno je znati ugasniti telefon in se odrpaviti v narava, na obisk k starim staršem ali pa samo na “čvek” s prijatelji.

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0 Mednarodna.

(Skupno 50 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost