Moja prva spletna objava

Ime mi je Sabina, prijatelji me kličejo Binči in sem študentka 1. letnika razrednega pouka. Moj najljubši hobi je raziskovanje lepot Slovenije v družbi moje psičke Lise.

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna.

V preteklosti sem IKT uporabljala predvsem za lastno zabavo, komunikacijo in pa za šolo.  V prostem času uporabljala aplikacije na računalniku in telefonu. Za šolo pa sem uporabljala predvem aplikacije kot so word in power point ter spletne strani, kot je wikipedija, kjer sem lahko poiskala koristne informacije.

Zdi se mi, da je IKT že zdaj zelo pomemben pripomoček pri pouku, v prihodnosti pa bo še bolj. Verjetno je IKT še toliko bolj pomemben za razredne učitelje, ker si mlajši otroci težko predstavljajo določene stvari (npr. taljenje rude). Za nas bo IKT v veliko pomoč, da učencem pokažemo informativne slike, filmčke, ki prikazujejo določeno snov.

Poleg tega bo IKT v veliko pomoč pri pisanju priprav, obveščanju staršev in drugih učiteljev, komunikaciji s starši, zapisovanju in shranjevanju ocen. Konec koncev pa bomo IKT uporabili tudi, da bomo učence naučili o nevarnostih in koristih, ki pridejo z IKT.

 

(Skupno 52 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost