Moja prva spletna objava

Ime mi je Mojca in sem študentka 1. letnika Pedagoške fakultete – smer razredni pouk. Rada imam sonce, morje in poletje. Takrat namreč preživljam veliko prostega časa s prijatelji, kar mi je v veliko veselje. Med prostim časom se ukvarjam s petjem in plavanjem.

Mislim, da se dandanes vsi srečujemo z IKT-jem . Jaz pa sem v ta svet vstopila že v osnovni šoli. Takrat sem začela uporabljati računalnik za šolske in obšolske dejavnosti. Seveda pa se je delo z računalnikom iz leta v leto vedno bolj stopnjevalo.  Šolske poti brez računalnika si sploh ne predstavljam. Uporabljala sem ga za seminarske naloge, raziskovanje in iskanje podatkov, predstavitve, urejanje in zbiranje slik, posnetkov, beleženje podatkov in oblikovanje tabel… Imeli smo tudi veliko predavanj o varnosti na spletu, ki so mi bila in mi bodo v pomoč pri nadaljnem življenju v svetu IKT-ja.

Gotovo bo IKT v mojem bodočem poklicu imel zelo pomembno vlogo. Vsak dan se bom srečevala z raznovrstimi pripravami učnih gradiv, učnih listov, s testi, kvizi, igricami, posnetki in slikami. Tako bom lahko učno uro naredila še bolj zanimivo, privlačno in razumljivo. Poleg tega pa bo na tak način potekala tudi sama komunikacija s starši. Zato se pomembnosti IKT-ja v lastnem bodočem poklicu zavedam. Seveda pa je pomembno, da bom pozorna na varnost oziroma pravilno uporabo       le-tega.

 Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0 Mednarodna.

(Skupno 21 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost