Digitalna zgodba Zlatolaska

Za najino digitalno zgodbo sva se odločili, da preurediva pravljico   Motovilka.

Pravljica govori o deklici, po imenu Zlatolaska, ki jo kot otroka vzame čarovnica. Zapre jo v visok stolp in jo nikoli ne izpusti ven. Zlobna čarovnica spremeni vse mesto v sivo in umazano. Zlatolaska pa to želi spremeniti, saj si želi bolj veselega življenja. Ampak njena velika ovira je stolp in zato mora najti rešitev. Nekega dne pridejo mimo kraljevi sinovi. Zaslišijo prečudovito petje Zlatolaske in tako si ona pridobi možnost rešitve.

Pravljica je za mlajše otroke. Želimo vzpodbujati čim več domišljije in s tem čarovnije, zato jo je v tej zgodbi zelo veliko.

Book titled 'Zlatolaska'Read this book made on StoryJumper!function(){function d(){“undefined”==typeof SJMakeBookOpenLightBox?–c>0&&setTimeout(d,100):SJMakeBookOpenLightBox()}function e(){/in/.test(document.readyState)?setTimeout(e,9):d()}var a=”https:”==document.location.protocol?”https:”:”http:”;if(“undefined”==typeof SJScriptLoaded){window.SJScriptLoaded=!0;var b=document.createElement(“script”),c=80;b.src=a+”//www.storyjumper.com/script/storyjumper-embed.js”,b.async=true,b.setAttribute(“defer”,””),document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(b),e()}}();
(Skupno 448 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost