Moja prva spletna objava

Sem Tjaša in sem študentka na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Za Pedagoško fakulteto sem se odločila, ker zelo rada delam z otroki. Svoj prosti čas rada preživim s svojimi domačimi živalmi, ali pa s prijateljicami. Zelo rada imam naravo in vse kar je povezano z njo. Zelo rada poslušam glasbo, moj najboljši izvajalec je Ed Sheeran, prilagam link z eno od njegovih pesmi: https://www.youtube.com/watch?v=2Vv-BfVoq4g.

IKT tehnologija se mi zdi v današnjem času zelo pomembna, na to so nas opozarjali tudi že v osnovni in srednji šoli. V osnovni šoli sem obiskovala krožek računalništvo, kjer sem se spoznala z osnovnimi programi, kot so: Micsrosoft Word za izdelovanje seminarskih nalog, Powerpoint za različne predstavitve, ter Excel. Tudi v srednji šoli sem imela izbirni predmet Informatika, kjer sem se kar pobližje spoznala z IKT tehnologijo. Prav tako pa sem sedaj, v 1. letniku spoznala veliko novih programov za izdelovanje stripov, zgodbic, preurejanje fotografij itd. IKT tehnologija se mi zdi zelo pomembna tudi zaradi tega, ker omogoča zelo hitro komunikacijo s profesorji, prijatelji itd. pa tudi če so te na drugi strani sveta.

Verjamem, da bo v mojem bodočem poklicu IKT tehnologija zelo pomembna. Vsakodnevno se bom z njo srečevala v obliki e-pošte, E-asistenta,  Micosoft Word, Microsoft PowerPoint. Njena uporaba je preprosta, zato nam lahko olajša delo v šoli. Tudi učenci, ki jih bom poučevala se bojo z njo srečevalo vsakodnevno, tudi v šoli kjer bom npr. uporabila kakšne večpredstavnostne datoteke in jih prikazala z različnimi programi na računalniku.

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna.

(Skupno 27 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost