Moja prva spletna objava

Sem Amadeja, študentka prvega letnika razrednega pouka na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Za to smer študija sem se odločila, ker me delo z otroki zelo veseli.  V prostem času se rada družim s prijatelji in poslušam glasbo. Prav tako pa prosti čas rada preživim v naravi v družbi svojih hišnih ljubljenčkov.

IKT tehnologija nas spremlja vsak dan in si življenja brez nje skoraj ne znamo predstavljati. S tehnologijo sem se prvič pobližje srečala v osnovni šoli, kjer sem tudi obiskovala izbirni premet Računalništvo. Tukaj sem se podrobneje spoznala s programoma Microsoft Word in Power Point za izdelovanje različnih predstavitev pri ostalih predmetih. Nato sem imela v prvem letniku srednje šole predmet Informatika, kjer smo se učili o sestavi računalnika, o uporabi spleta in drugih stvareh s katerimi sem se bolj podučila o IKT tehnologiji.  Letošnje leto pa sem pri premetu IKT pridobila predvsem veliko uporabnih informacij ter spretnosti v nekaterih programih, ki jih prej še nisem poznala: Storyjumper, Inkscape, Photoscape, Canva, H5P itd.

Zdi se mi, da sem pridobila veliko novega znanja na tem področju, ki mi bo zelo koristilo tudi pri opravljanju bodočega poklica. Menim, da ima tehnologija vedno večji pomen, prav tako tudi v šolah. Kot bodoča učiteljica bom zagotovo uporabljala Microsoft Word, Power Point, e-pošto, E-asistenta.  Ker pa se zavedam, da so otroci vedno bolj spretni v uporabi IKT tehnologij se bom potrudila, vedno znova naučiti nekaj novega, da bom v koraku z njimi.

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna.

(Skupno 51 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost