Moja prva spletna objava

Sem Manca, študentka razrednega pouka na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. V prostem času se rada zadržujem v družbi otrok, saj vedno izvem kaj novega in me vsakič znova spravijo v dobro voljo. Hkrati veliko časa preživim na odrskih deskah kulturnega doma, ki ga imamo v domači vasi, saj z dramsko skupino pripravljamo različne igre, od iger za otroke do iger za mladostnike in tudi odrasle. Kakšen košček preostalega prostega časa rada izkoristim za potovanja ali obiske koncertov znanih izvajalcev, kot je na primer Shawn Mendes.

     

Z IKT tehnologijo sem se v preteklosti že kar nekajkrat srečala, predvsem zaradi pisanja raznih seminarskih nalog in pripravljanja predstavitev. Tako sem pred začetkom študija zelo dobro poznala Microsoft Word in Microsoft PowerPoint, malo pa tudi Microsoft Excel in Pixlr. Seveda sem se že prej dobro znašla tudi na Youtubu in družbenih omrežjih, v katere smo danes vsi zelo vpeti.

Glede na hitrost razvijanja IKT tehnologije menim, da jo bom kot bodoča učiteljica še zelo potrebovala. Zato se mi zdi zelo pomembno, da smo pri predmetu IKT v izobraževanju pridobili kar nekaj znanja o raznovrstnih programih, kot so Inkscape, Storyjumper, H5P, Photoscape, Canva itd. Hkrati smo spoznali tudi Pixabay in Pexels, ki omogočata uporabo fotografij brez strahu o kršenju avtorskih pravic.

 

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0 Mednarodna.

(Skupno 30 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost