MOJA PRVA SPLETNA OBJAVA

Sem Tina Jarc, študentka 1. letnika oddelka Razredni pouk na Pedagoški fakulteti v Ljubljani.  Stara sem 20 let, v prostem času rada hodim na sprehode, poslušam glasbo in se srečujem s prijatelji. Za pedagoško fakulteto sem se odločila, ker imam rada otroke in ker rada delim naprej svoje znanje.

Z IKT tehnologijo sem se srečevala tako v osnovni kot v srednji šoli. V osnovni šoli smo pri pouku slovenščine uporabljali pametne tablice, s katerimi smo reševali kvize, brali knjige in reševali naloge v spletnih delovnih zvezkih. Poleg tega pa smo v razredu imeli tudi smart board, katero je učiteljica uporabljala za prikaz snovi, reševanje nalog in prikaz You tube vsebin. V srednji šoli pa smo velikokrat uporabljali računalnike pri predmetu informatika. Ker sem rojena v generaciji, kjer je bila tehnologija že precej razvita, z njo nikoli nisem imela težav (uporaba telefonov, računalnikov … ).

Ker je tehnologija močno napredovala, se mi zdi smiselno jo uporabljati v šoli in učence navajati na uporabo le – te, saj obstaja veliko poklicev, kjer je pogoj znati delati z računalniki in drugo tehnologijo, poleg tega pa tehnologija popestri kakšno dolgočasno snov. Uporabljala jo bom za razlago snovi, za prikazovanje kakšnih posnetkov, za reševanje različnih vaj in utrjevanje znanja.

Licenca Creative Commons To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna.

(Skupno 32 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost