MOJA PRVA SPLETNA OBJAVA

Sem Zala Ribnikar, študentka prvega letnika razrednega pouka a Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Za to smer študija sem se odločila, ker zelo rada delam z otroki. Rada bi postala učiteljica prvih razredov, ker tako vpelješ učence do prvih šolskih znanj in jih pripravljaš in vzgajaš tudi za celo življenje.

V prostem času se rada ukvarjam s športom in zdravo prehrano. Najraje hodim v gore, kot so na primer Storžič, Mangart in Češka koča. Veliko se ukvarjam tudi z glasbo. Igram prečno ter kljunasto flavto, orgle in kitaro. V poletnih mesecih skoraj vsako soboto igram in pojem na porokah, kar me zelo veseli.

(vir: lasten)

Do sedaj sem uporabljala že veliko IKT tehnologije. Največ pa sem jo uporabljala za šolo in sicer za pisanje seminarskih nalog, pisanje predstavitev, urejanje slik… Nekatera znanja sem pridobila v šoli pri predmetu informatika, veliko pa tudi doma.

V mojem bodočem poklicu je tehnologija zelo pomembna. Ko bomo mi postali učitelju bo po mojem mnenju še bolj. Uporabljala se bo za pisanje dnevnikov in redovalnic, za obveščanje učencev in staršev. Tudi pri učnih urah jo bomo uporabljali veliko, imeli bomo različne slike in besedila iz spleta, da si bodo učenci lažje predstavljali in tudi mi si bomo s tem olajšali delo.

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno 4.0 Mednarodna.

 

(Skupno 25 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost