Happey se predstavi

Pozdravljeni,

sem povsem običajna študentka 1. letnika razrednega pouka na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Rada berem, se ukvarjam z glasbo, hodim na sprehode s svojim hišnim ljubljenčkom, potujem in si ob večerih pogledam kakšno serijo ali film.

V poletnem semestu smo imeli kar nekaj predmetov. Eden izmed njih je IKT v izobraževanju. Pri njem smo se srečali z različnimi oblikami IKT tehnologije. Vendar to ni bilo moje prvo srečanje z njo.  V osnovni šoli sem začela že sama raziskovati to področje, bolj podrobno pa sem ga spoznala v srednji šoli. Tam smo imeli tri leta predmet informatika, ker smo spoznali Office, html, spletne trgovine, google dokumente ipd.

V tretjem letniku sem se udeležila tudi tritedenskega Erasmus+ praktičnega izobraževanja na FU International Academy Tenerife, kjer sem pridobila znanja na področju spletnega trženja, SEO, SMM, dela z Google Docs, programom Trello, Canva, Pinterest, Photoscape … Objavljali smo v WordPressu in ustvarili svojo spletno stran. Imeli pa smo tudi vsakodnevne seminnarje na teme, ki smo jih potem spoznali še praktično.

Menim, da bom tudi v prihodnje, pri svojem poklicu, uporabljala digitalno tehnologijo. Vsakodnevno bo vodila ecidenco prisotnosti, dela in podobno, to pa je dandanes najlažje storiti preko digitalne tehnologije. prav tako bom pripravljala delovne liste, kontrolne naloge in druge potrebne stvari za izvedbo kar se le da uspešnih učnih ur.

 

 

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno 4.0 Mednarodna.

(Skupno 16 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost