Moja prva spletna objava

Pozdravljeni,

sem Sara in študiram na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani. Za to fakulteto sem se odločila, ker že od nekdaj rada delam z otroki. To delo me zelo osrečuje. Svoj prosti čas najraje preživljam ob morju s prijatelji in družino. Poleg tega pa tudi zelo rada potujem in se ukvarjam z raznimi športi.


(vir: lasten)

S tehnologijo sem se prvič začela ukvarjati v osnovni šoli. Sprva sicer bolj za igranje igric in za uporabo raznih socialnih omrežij torej bolj za zabavo, kasneje v šoli pa smo se naučili tudi kako lahko tehnologijo uporabljamo tudi v bolj koristne namene, na primer za raziskovanje, pisanje seminarskih nalog.

Menim, da bo uporaba IKT tehnologije v mojem bodočem poklicu zelo pomembna. Tehnologijo učitelji pri pouku uporabljajo kot pomoč za ponazoritev snovi, za popestritev. Ker pa so otroci zelo navdušeni nad tehnologijo pa jih učitelji lahko s tem tudi dodatno motivirajo. Prav tako pa učitelji uporabljajo IKT tehnologijo za vodenje različnih evidenc, kot so na primer že danes e-dnevnik ter e-redovalnica. IKT tehnologijo bom poleg že naštetih dejavnosti uporabljala tudi za komunikacijo s starši in skrbniki otrok.


To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna.

(Skupno 14 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost