Moja prva spletna objava

Pozdravljeni,

sem študentka prvega letnika razrednega pouka na Pedagoški fakulteti v Ljubljani.  Pred tem sem obiskovala Srednjo vzgojiteljsko šolo na Jesenicah, tako, da sem že od samega začetka vedela, da si želim delati z otroci. A študij razrednega pouka ni bila moja prva izbira, na začetku sem mislila obiskovati oddelek za specialno in rehabilitacijsko pedagogiko, kjer pa mi je pri vpisu zmanjkalo nekaj točk. Do sedaj pa menim, da je bila moja druga izbira, pravilna, saj sem na praksi spoznala, da mi je smer razrednega pouka zelo všeč.

Ko se ne posvečam študiju, veliko prostega časa preživim z prijatelji, s katerimi tudi zelo radi hodimo v hribe s seboj pa vzamem še mojega psa. Zelo rada grem z prijateljicam v “šoping” ali pa na pijačo. Ko sem doma pa zelo rada grem v fitnes, saj  opažam, da je to nekaj, kar me od dodatnega stresa zelo sprošča.

Z IKT sem se srečala že v osnovni šoli, saj sem obiskovala računalniški krožek, doma sem na računalniku seveda najraje igrala igrice in gledala filme, kasneje v srednji šoli smo imeli predmet IKT , kjer sem svoje znanje še nadgradila, saj smo morali seveda delati razne seminarski naloge itd.  IKT tehnologijo še vedno primarno uporabljam pri izdelavi referatov raznih predstavitev, sedaj pa tudi za urejanju slik, video posnetkov.

Menim, da je uporaba IKT pri našem poklicu vse bolj in bolj ključna, saj postaja vedno več stvari digitalnih. Kot učitelji bomo tehnologijo uporabljali vsak dan v razredu in izven razreda. Preko tehnologije pa tudi danes poteka skoraj vsa komunikacija. Prav tako se bomo pri našem poklicu srečali z e-redovalnico in e-asistentom, ki bosta v uporabi vsak dan.

 

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna.

(Vir: Pixabay- https://pixabay.com/photos/people-woman-travel-adventure-trek-2591874/ )

(Skupno 35 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost