Nov prijatelj Kosmatinček – slikopis

Pri predmetu IKT v izobraževanju, smo morali narediti digitalno zgodbo. To smo izdelovali v trojici. V načrtu za ocenjevanje pa je tudi samostojno delo. Jaz sem se odločila za slikopis, ker menim da je nadvse zabaven način, kako z otroci obnoviš zgodbo hkrati pa se naučijo, da na internetu ni samo instagram.

Sličice v slikopisu sem uporabila iz naše digitalne zgodbe, sam slikopis pa sem ustvarila v programu H5P. Najprej sem v programu ustvarila svoj račun, nato pa naredila nov izdelek – drag and drop. Na prazen list sem dodajala besedilo, osenčene cone in ustrezne sličice. V nastavitvah sem tudi označila velikost praznega polja/lista in sicer 1000 x 1500.

V nastavitvah v programu sem v slovenščino prevedla povratne informacije in oznake za gumbe.

Na koncu sem označila pravilne odgovore v osenčenih poljih. V nastavitvah sličic, pa sem označila vse elemente in s tem omogočila, da se sličice ne vračajo nazaj na izhodno mesto, če niso pravilno postavljene v osenčeno polje.

 

Klikni tukaj za ogled in reševanje na spletni strani.

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0 Mednarodna.

(Skupno 69 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost