Interaktivna multimedijska predstavitev

Pri projektni nalogi sem izdelala interaktivno multimedijsko predstavitev na temo varnost na spletu. Odločila sem se, da predstavim 4 načine kako si zaščititi svoj računalnik pred nevarnostnimi spleta. Namen predstavitve je ozavestiti ljudi, jim dati kakšen napotek kako se zavarovati. Ciljna publika so vsi, ki uporabljajo splet in se mogoče še ne zavedajo nevarnosti le tega. Moj cilj je pokazati kako se najbolje zavarujemo pred kakršnimi koli zlorabami. Vsebino sem črpala iz naslednjih spletnih strani: Safe.si, Portalosv.si, Kaspersky in Webwise.

Varnost na spletu by S.Č. is licensed under CC BY-NC-ND 4.0

Glasbena podlaga: Pixabay

This work by WinkingFoxMusic is marked with CC0 1.0

Pri izdelavi predstavitve sem uporabila Power Point, vključila sem tudi animacijo, ki sem jo ustvarila na strani Animated GIF Maker, celotno predstavitev in zvočno podlago sem povezala v programu Shotcut.

REFLEKSIJA IN SAMOVREDNOTENJE

V projektni nalogi sem se naučila kako se izdela interaktivni video in kako vstaviti zvočne datoteke v samo predstavitev. Ponovila sem znanje o izdelavi animacije. Pri projektni nalogi ne bi spremenila ničesar, saj sem se potrudila po svojih najboljših zmožnostih. Največ časa sem posvetila pripravi prosojnic v Power Pointu ter umestitvi zvočne podlage v sam video, saj se mi je zdelo, da zvočna podlaga naredi video bolj zanimiv. Menim, da sem projektno nalogo dobro izvedla, upoštevala sem vse kriterije in dodala tudi zvočno podlago. Pridobljeno znanje bom uporabila v šoli tako, da bom učencem naredila interaktivne videoposnetke, ki jih bodo probali sami reševati. Najljubše mi je bila izdelava nalog, najmanj pa vdelava vseh slik, zvočne datoteke v predstavitev. Pri projektu ne bi spremenila ničesar, saj se mi zdi, da smo v njej pokazali vso pridobljeno znanje tekom semestra.

  • Avtorica: S. Č.
  • Mentorica: mag. Alenka Žerovnik
  • Nosilka predmeta: dr. Irena Nančovska Šerbec
  • Predmet: Informacijsko-komunikacijske tehnologije v izobraževanju
  • Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta, razredni pouk, 1. letnik
  • Datum nastanka: 5. 6. 2021

Varnost na spletu by S.Č. is licensed under Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International

(Skupno 37 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost