Infografika (3. projektna naloga)

Refleksija in samovrednotenje

V projektu sem se še bolj podrobno spoznala s programom Canva, ki sem ga sicer uporabljala že preden nam je bil predstavljen na vajah, vendar sem se kljub temu naučila veliko novega. Spoznala sem se z vsemi opcijami, ki jih Canva ponuja in prepričana sem, da bom program uporabila tudi v prihodnosti.

Če bi imela več časa bi na plakat morda zapisala še več informacij o varnosti na spletu, saj se mi zdi tema precej pomembna.

Največ časa sem porabila za opisovanje postopka izdelave projekta. Nekaj časa pa je vzela tudi sama izdelava plakata, saj sem želela da izgleda estetsko.

Menim, da moj projekt zadostuje danim kriterijem ocenjevanja, saj sem si pred začetkom izdelave ponovno ogledala temeljne vire, da sem nalogo naredila kar se da dobro.

Na poklicni poti bom pridobljeno znanje zagotovo uporabila, saj bom morala izdelovati plakate, vabila, gradiva za učence itd. S programom Canva bom lahko pouk naredila bolj pester in učence poskusila tako bolj motivirati. Znanje pa bom uporabila tudi kot študentka za izdelavo raznih videoposnetkov, predstavitev in drugih dokumentov.

Najljubša mi je bila izdelava plakata, saj mi je bila sama izdelava precej zabavna. Tudi ostali deli te projektne naloge so mi bili prijetni.

Pri definiciji tega projekta ne bi spreminjala ničesar. Tako navodila kot kriteriji so jasno postavljeni in primerni za našo stopnjo znanja.

Viri: https://otroci.safe.si/zna%C5%A1-varno-uporabljati-internet

Avtorica: sj

Mentorica: mag. Alenka Žerovnik

Nosilka predmeta: dr. Irena Nančovska Šerbec

Predmet: informacijske in komunikacijske tehnologije v izobraževanju

Fakulteta, oddelek, letnik: Pedagoška fakulteta Univerze v Ljubljani; Oddelek za razredni pouk; 1. letnik

Datum: 26. 6. 2021

Infografika by sj is licensed under CC BY-NC-ND 4.0

(Skupno 18 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost