INTERAKTIVNA MULTIMEDIJSKA PREDSTAVITEV

Interaktivni videoposnetek: Spletni bonton

Creative Commons Licence
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

VSEBINA

Vsebina interaktivnega videa je spletni bonton. Namen videa je gledalce seznaniti s spletnim bontonom, kaj je spletni bonton, njegova osnovna pravila in zakaj ga bi vsi morali upoštevati. S tem znanjem, bi se lahko vsi uporabniki spleta izognili njegovim negativnim platem.

REFLEKSIJA

Pri tem projektu, so mi prav prišla že pridobljena znanja iz kliničnih vaj, kot so kreiranje H5P vsebin in vključevanje že prej narejenih produktov v končni izdelek. Naučila sem se povezovati znanja med seboj in tako obogatiti samo predstavitev. Če bi imela več časa, bi rada izboljšala samo predstavitev, da bi bila bolj pestra in zanimiva. Največ časa sem posvetila delanju videoposnetka, saj urejanje in dodajanje nalog v video vzame kar nekaj časa in premišljenosti. S svojim delom se zadovoljna, saj je prvič, da sem ga naredila na tak način in menim da sem zajela vse potrebno. Pridobljeno znanje mi bo vsekakor prišlo prav pri ustvarjanju interaktivnih videoposnekov za učence, saj bi jih z interaktivnimi nalogicami motivirala in jim dala zagon za učenje, ponavljanje in utrjevanja znanja. Projekt mi je bil zelo všeč in težko izpostavim stvar, ki mi ni bila všeč ali pa bi kaj na njem spremenila. Menim, da sem se veliko tega naučila in da je vedno prostor za izboljšavo, zato bom brez dvoma še velikokrat posegla po taki vrsti projekta.

Avtor: Keyti Mentorica: mag. Alenka Žerovnik Nosilka predmeta: dr. Irena Nančovska Šerbec Predmet: Informacijsko-komunikacijske tehnologije v izobraževanju Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta Razredni pouk, 1. letnik Datum: 28. 6. 2021

Viri: Safe.si

(Skupno 26 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost