Interaktivna multimedijska predstavitev

Pozdravljeni! V okviru projekta interaktivne multimedijske prredstavitve sme izdelala video z naslovom Varna raba interneta. Še posebej v obdobju, ko vse več časa preživimo na spletu je pomembno, da smo seznanjeni z vsemi pastmi, ki jih ponuja internet in si na ta način tudi na spletu zagotovimo varno okolje. V videu sem podala nekaj kratkih nasvetov o varni rabi interneta, s katerimi želim poudariti, kako zelo pomembno je, da tehnologijo uporabljamo pametno, gledalce pa spodbuditi, da pri surfanju po spletu uporabijo ta preprosta pravila in tako poskrbijo, da ne bi prišlo do težav.

Pri delu sem uporabljala program Powerpoint in H5P Interactive video. Vire sem pridobila na spletni strani safe.si.

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0 Mednarodna.

SAMOREFLEKSIJA IN VREDNOTENJE

S tem projektom sem se naučila iz Powerpoint predstavitve izdelati video in mu dodati glasbo. Ponovila sem znanje o tem, kako izdelamo interaktivni video in kako ga objavimo. Če bi imela več časa bi se še bolj poglobila v video izdelavo in bi mu dodala še kakšno animacijo, uporabila bi več učinkov in na ta način bi bil video še bolj zanimiv. Največ časa sem posvetila ustvarjanju Powerpointa in izdelavi samega video posnetka, saj sem s tem imela kar nekaj težav. Svoje delo bi ocenila kot dobro, saj sem se trudila upoštevati vsa zahtevana navodila, video pa se mi zdi poučen in zanimiv. Definitivno bom pridobljeno znanje uporabila tudi pri svojem delu z učenci in tudi drugod v življenju, saj mislim, da se videi danes uporabljajo zelo veliko in je ta spretnost, ki smo se jo naučili, zelo dragocena izkušnja. Pri projektu mi je bilo najmanj ljubo ustvarjanje interaktivnih vaj, najbolj pa ustvarjanje Ppt predstavitve. Z ustvarjanjem sem dobila veliko uporabnega znanja, ki mi bo gotovo koristil na poklicni poti, zato v okviru projekta ne bi spremenila prav ničesar.

Avtor: Mango

Mentorica: mag. Alenka Žerovnik

Nosilka predmeta: dr. Irena Nančovska Šerbec

Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta, Oddelek za razredni pouk

Datum: 3. 7. 2021

(Skupno 19 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost