Kdo? Jaz? Jaz sem Ana.

Res je, jaz sem Ana in danes se vam bom s svojo prvo spletno objavo predstavila.

Stara sem 19 let in prihajam iz okolice majhnega mesta Črnomelj, ki leži ob sotočju Lahinje in Dobličice v prelepi Beli krajini. V Ljubljani obiskujem 1. letnik Pedagoške fakultete smer Razredni pouk.

Vsak petek se veselim tri urne vožnje domov, saj med tednom živim v enem izmed študentskih domov v Ljubljani. Doma me čaka moja družina; dve sestri, starši, fant, psička Tija, psiček Billy, maček Piki in želvici Filip in Frida. Mislim, da ste do sedaj že spoznali, da naša družina zares obožuje živalce.

Pets by UnaAna is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

S fantom se rada potepam po naši prečudoviti in neokrnjeni naravi, kar je pozitivna stran slabih prometnih povezav. Rada tudi potujem in odkrivam skrite kotičke Slovenije in Hrvaške.

Poletja rada preživljam ob Kolpi s prijatelji, kjer igramo odbojko, se družimo ob tabornih ognjih in klepetamo.

V prostem času rada kuham, pečem in ustvarjam, veliko časa pa rada preživim tudi na računalniku in sicer, zelo rada ustvarjam različne vsebine na Canvi.

Zelo rada raziskujem zgodovino moje družine, v družinskem drevesu imam zapisanih 205 prednikov in sorodnikov. Veliko mi pomeni tudi kulturna dediščina Bele krajine, o kateri bi rada še naprej širila znanje.

(Skupno 26 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost