Nekaj o meni:)

Sem 19 letno dekle, ki ji skoraj nikoli ne zmanjka energije. Ponavadi me spremlja en velik nasmešek na obrazu. Živim v majhni vasici v objemu najlepših gora, v Bašlju. Tako okolje je zame res idealno, saj me hoja v hribe preprosto osrečuje in bogati. Ta strast me spremlja že od malih nog in me še danes spremlja.

Ker pa seveda nimam vsak dan časa iti kam visoko nad oblake, izkoristim vsak tak dan za sprehod v naravi v družbi mojega psa Rona. Prav tako kot jaz tudi on poka po šivih od energije.

Rada se ukvarjam tudi z različnimi športi, kot so odbojka, nogomet, košarka, plavanje,…

Tudi glasba mi ni tuja, pravzaprav brez nje ne morem živeti. Kitaro igram že od 9. leta dalje, pojem pa najbrž že odkar sem se naučila prvih besed. Zelo se veselim tudi novo osvojenega znanja igranja klavirja, ki me čaka to leto.

Ob poslušanju glasbe zelo rada ustvarjam. Najraje rišem portrete ali pa pokrajino. Ustvarjam tudi s kartona, lesa in drugih materialov, tudi v kuhinji.

Veliko mi pomenita družina in prijatelji. Zanje si vzamem res veliko časa, ki ga rada kvalitetno preživim. Poleg tega pa mi ni nikdar odveč spoznati nove ljudi in ustvariti kakšno novo prijateljsko vez, zato je moj letošnji cilj izpopolnjeno znanje nemškega jezika.

(Skupno 36 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost