TO SEM JAZ

Živjo,

v svoji prvi spletni objavi bom povedala nekaj o sebi 🙂

Sem zelo radovedno in vedoželjno dekle. Stara sem 19 let in prihajam iz najlepšega konca Slovenije. Prosti čas zelo rada preživljam s svojo družino. Skupaj veliko potujemo in raziskujemo naš prečudovit svet. Veliko tudi zahajam v naravo, predvsem v hribe. Tam poleti rada osvajam vrhove in si postavljam plezalne izzive, pozimi pa smučam.

Nature by NeJel is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Sebe najbolje spoznavam skozi sodobni ples. S plesom se ukvarjam že od svojega četrtega leta in od takrat se moje telo ni ustavilo in moje srce ni prenehalo plesati. Moja mami pravi, da sploh ne znam hoditi, saj plešem tudi takrat ko hodim, zaradi česar pa se pogosto tudi udarim ob kakšno omaro ali pa zaletim v vrata. Pri tem pa nič ne pomaga to, da imam strašno rada glasbo. Ves čas si nekaj prepevam in mrmram, kar pa moje telo požene v še več plesa in morda malce nenavadnega gibanja.

Sem tudi študentka razrednega pouka. Imam namreč zelo rada otroke in upam, da jih bom veliko naučila, predvsem pa jih spodbujala k vedoželjnosti in raziskovanju njihovih interesov.

To je moja kratka predstavitev 🙂

(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost