Živa se predstavi :)

Sem Živa Kvalić, študentka 1. letnika Razrednega pouka. Stara sem 20 let. Za študij razrednega pouka sem se odločila zato, ker me v življenju zanima zelo veliko stvari, poklic učitelja pa je po mojem mnenju zelo razgiban in pester, in je zato kot nalašč zame.

V življenju mi največ pomenijo družina in prijatelji, s katerimi preživim tudi največ svojega prostega časa. V prostem času zelo rada tudi pojem, igram klavir ter kitaro. V preteklosti sem 9 let pela v pevskem zboru in 8 let hodila v glasbeno šolo, v kateri sem se učila igrati klavir. Zdaj klavirja že kakšno leto nisem igrala, a se ga imam namen to leto spet lotiti. Igranja kitare pa se učim sama. Zaenkrat znam le nekaj akordov, kar pa je dovolj za spremljavo ob petju.

Življenja pa si prav tako ne bi mogla predstavljati brez športa. V prvem razredu osnovne šole sem začela plesati balet, ki sem ga plesala 5 let. Danes pa doma redno izvajam vaje za moč, rada grem tudi na sprehod v naravo (sploh ko sije sonce) ali pa na vožnjo s kolesom. Rada sem športno aktivna, saj me šport sprošča, hkrati pa na ta način tudi skrbim za svoje zdravje.

Upam, da me zdaj poznate nekoliko bolje.

Sea by ŽK is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

(Skupno 22 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost