It’s Lara

živjo:)

Sem Lara, stara sem 20 let in prihajam iz majhne vasice blizu Vrhnike, Stara Vrhnika. Tu živim že celo svoje življenje in ta kraj preprosto obožujem

Obiskujem 1. letnik pedagoške fakultete v Ljubljani, smer razredni pouk. Od malih nog sem si želela postati učiteljica vendar sedaj z leti ugotavljam, da morda ta poklic učitelja ne bo moj končni, zagotovo pa bo nekaj v povezavi z delom z otroki in veliko mero ustvarjalnosti.

V prostem času najraje od vsega ustvarjam. Pojem ustvarjanje je zelo širok, ampak dejansko ne morem podrobneje opisati kaj najraje počne, ker vsak dan najdem nekaj novega. Letos sem recimo ustvarjala že iz gline, volne, filca, epoxy smole obiskujem pa tudi šiviljski tečaj, kjer se učim kreiranja lastnih oblek.

Poleg ustvarjanja pa zelo rada tudi plešem. V preteklih letih sem plesala hiphop, twirling, moderen, pred kratkim pa sem se vpisala na tečaj Boggie Woggie-ja. Ob plesu se lahko najbolj sprostim in zabavam. V svojem kraju izvajam tudi plesne vaje za predšolske otroke, s katerimi plešemo na otroške pesmice in se igramo številne zabavne igre.

Svojo voljo in navdušenje nad ustvarjanjem rada delim tudi z drugimi, zato večkrat organiziram likovne delavnice za otroke, s prijateljico pripravljava tematske zabave za celotno vas, prirejam božične sejme in sodelujem pri številnih projektih, kjer lahko uporabim svojo ustvarjalno žilico.

Lahko bi rekla, da imam zelo pestro in zabavno življenje za katerega pa so v veliki meri odgovorni moji prijateljčki, katere naravnost obožujem, in moja zlata družinica 😀

Blejsko jezero by Larana is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

(Skupno 17 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost