Nekaj o meni

Pozdravljeni.

Sem Zala, trenutno študentka prvega letnika Pedagoške fakultete; zaključila sem Umetniško gimnazijo v Ljubljani, smer film.

Obožujem lisice, umetnost in temo kinodvorane.

Eni izmed mojih največjih vnem sta pisanje in film. Poleg strasti za gledanje, analiziranje, občasno pa tudi snemanje filmov, svoje misli poleg poezije in proze ubesedujem tudi v obliki filmske kritike. Skozi tovrstna besedila spoznavam in ozaveščam najrazličnejše teme ter hkrati razvijam predvsem čut za pisanje in opazovanje.

Moji najljubši filmski žanri (v naključnem vrstnem redu) vključujejo žanrski in vojni film, znanstveno fantastiko ter grozljivko. Ob slednjem je najbrž smiselno omeniti moj najljubši praznik: noč čarovnic (ki zame traja skorajda cel oktober).

Poleg že omenjenega, mi veliko zadovoljstva prinese tudi poučevanje – predstavljanje in obravnavanje za otroke novih tematik, pri čimer skušam za podajanje le teh najti kar se da nove, inovativne načine.

Poklic razrednega učitelja dojemam kot poklic z velikim potencialom na področju vpliva na prihodnost družbe. S tem ko malim posameznikom nudimo kar se da varno in sprejemajoče šolsko okolje, jim lahko neposredno spremenimo življenje, pomagamo pri odkrivanju lastnih interesov in zdravih načinov izražanja in tako sooblikujemo prihodnost, ki jo bodo živeli.

Seveda so v pričujočem zapisu izpostavljeni zgolj glavni poudarki mojih zanimanj, razmišljanj in občudovanj.

Sončni zahod roza by Zala is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

(Skupno 20 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost