Interaktivno učno gradivo

5. PROJEKTNA NALOGA

Digitalna identiteta in digitalni odtis

1. naloga


2. naloga


3. naloga

https://quizlet.com/_bpdzfs?x=1jqt&i=4ho4dt

Quizlet by Cvetko is licensed under CC BY-NC-SA 4.0


Refleksija in samovrednotenje

V tem projektu sem se naučila oblikovanja interaktivnih nalog. Če bi imela več časa, bi zagotovo izdelala več kot le tri.

Največ časa sem posvetila izdelavi tretje interaktivne naloge, saj sem imela pri vdelavi le-te kar nekaj težav. Kljub večurnemu trudu mi na noben način ni uspelo naloge vdelati v prispevek, zato sem do nje ustvarila hiperpovezavo.

Vdelava Quizlet vsebine by Cvetko is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Iz priloženih posnetkov zaslona je razvidno, da je naloga v osnutku delovala, pri vdelavi vsebine pa se je zataknilo. Problema nisem znala razrešiti, zato sem se odločila, da do Quizlet vsebine preprosto ustvarim povezavo.

Menim, da sem svoje delo dobro opravila. Znanje bom kot učiteljica uporabila za formativno preverjanje znanja učencev, kot študentka pa v seminarskih predstavitvah, s čimer bom učni uri dodala živost in gradila na interakciji. Največja prednost nalog takšnega tipa je po mojem mnenju takojšnja povratna informacija. Pri projektu mi je bilo najljubše oblikovanje in ustvarjanje interaktivnih nalog, nekoliko manj pa opisovanje postopka izdelave le-teh. V definiciji projekta ne bi spremenila ničesar. Mogoče le to, da opis postopka ne bi bil obvezen.

(Skupno 13 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost