INTERAKTIVNA MULTIMEDIJSKA PREDSTAVITEV

Varna uporaba interneta by Daša is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Opis projekta

Tema vseh mojih projektnih nalog je varna uporaba spleta. Za to temo sem se odločila, ker je v današnjem času zelo priljubljena, prav pa je zelo aktualna. V svoji multimedijski predstavitvi sem najprej napisala nekaj teorije o varni uporabi interneta, nato sem dodala še nekaj nalog, s katerimi bi lahko učenci utrdili svoje znanje. Pri svojem delu sem uporabila naslednje spletne strani: https://www.varnostnaspletu.si/pravila-za-varno-uporabo-interneta/, https://mlad.si/blog/varna-raba-interneta-mladi-in-nevarnosti-na-spletu/. Nekaj podatkov o Safe.si sem našla na njihovi spletni strani https://safe.si/, o nacionalni mreži TOM telefon pa na https://www.e-tom.si/. Svojo multimedijsko predstavitev sem naredila na spletišču razredniIKT https://razredniikt.splet.arnes.si/, v razdelku H5P Content.

Refleksija dela in samovrednotenje

V tem projektu sem se naučila narediti interaktivno multimedijsko predstavitev, v katero sem dala teorijo, fotografije, zanimivo ozadje in več vrst nalog.

Če bi imela več časa, bi v svojo predstavitev dodala kakšen video ali zvok. Za to bi potrebovala veliko več časa, saj je potrebna dobra predpriprava za dober in kakovosten video.

Za nobeno stvar nisem potrebovala veliko časa, saj je interaktivna predstavitev zelo podobna drugim predstavitvam, ki sem jih do sedaj naredila, zato sem bila že dokaj vešča v tem.

Mislim, da moj izdelek ustreza kriterijem ocenjevanja, saj sem se držala navodil, ki sem jih dobila, prav tako sem se potrudila po svojih najboljših močeh. Edina stvar, ki mi manjka v predstavitvi je, da nisem uporabila zvoka ali videoposnetka.

Svoje pridobljeno znanje bom vsekakor uporabila v bodočem poklicu, saj se mi zdi, da je takšna predstavitev zelo uporabna in učinkovita za učence. Učenci lahko s pomočjo takšnih predstavitev sami utrdijo znanje, poleg tega pa imajo snov že napisano, če so jo slučajno že pozabili.

Celoten projekt mi je bil zelo všeč, ker zelo rada ustvarjam takšne predstavitve in sestavljam naloge za učence.

V definiciji projekta ne bi spremenila ničesar.

(Skupno 5 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost