INTERAKTIVNA MULTIMEDIJSKA PREDSTAVITEV ALI INTERAKTIVNI VIDEO

Avtor: Zala Kotar

Menorica: asis. dr. Alenka Žerovnik

Študijska smer, predmet in letnik študija: Razredni pouk, IKT, 1. letnik, Pedagoška fakulteta, Univerza v Ljubljani

Datum nastanka: 13. 6. 2022

Sprva sem oblikovala predstavitev na Canvi. Izbrala sem si podlago pod ikono Templates in začela vstavljati besedilo notri v predstavitev. Potem pa sem v ikono Elements vpisala besede notri, ki so pasale na mojo temo predstavitev. Predstavitev sem izvozila v formatu mp4.

Družbena omrežja by Zala Kotar is licensed under CC BY-NC-ND 4.0

Potem sem uvozila mp4 format na stran h5p in začela obdelovati video. Dodala sem mu nekaj interaktivnih nalog in slik. To sem dodala zato, da se bo lahko kaj naučil od interaktivnega videa in da bo učenje bolj zabavno.

Profesorica tukaj je moja predstavitev, saj sem predstavitev direktno na programu h5p naredila ne pa tukaj v učilnici. PREDSTAVITEV

Družbena omrežja by Zala Kotar is licensed under CC BY-NC-ND 4.0

Upam da mi boste še zmeraj šteli.

Za projektno nalogo sem si izbrala temo družbena omrežja, izbrala sem si to temo, ker se mi zdi pomembno, da ljudje vedo veliko informacij o družbenih omrežjih, saj družbena omrežja uporabljamo vsak dan. Če posameznik ne ve veliko o družbenih stvareh lahko pride velikokrat do prevar, do zlorabe osebnih podatkov.

VIRI:

SAMOEVALVACIJA

  • Kaj sem se novega naučil/a v tem projektu? Na projektu sem se naučila veliko novih stvari kot na primer: izdelovanje interaktivnih nalog, delanje interaktivne predstavitve, vstavljanje fotografij.
  • Če bi imel/a več časa, bi dodal/a, spremenil/a, izboljšal/a … Če bi imela več časa bi dodala zvočni posnetek.
  • Kateremu delu si posvetil/a največ časa in zakaj? Največ delu sem posvetila dodajanju interaktivnih nalog, saj sem hotela, da so kvalitetne in dobro narejene.
  • Kako ocenjuješ svoje delo glede na dan kriterij ocenjevanja? V nalogi sem veliko stvari vključila razen zvočnega posnetka.
  • Kje in kako bom lahko pridobljeno znanje uporabil/a tekom študija in na svoji poklicni poti? Znanje bom uporabila pri naslednji svoji predstavitvi za moj sošolke in pri svojih učencih pri pouku.
  • Kaj mi je bilo pri projektu najljubše in kaj najmanj? Projektna se mi je zdela zelo zanimiva, poučna in težka. Ne bi spremenila ničesar saj to so najboljši trije dejavniki za napredovanje in maksimalen napredek.
  • Kaj bi spremenil v definiciji projekta, da bi bil boljši? Da bi pri urah pridobili malo več znanje o uporabi zvoka in zvočnih posnetkov,
(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost