Infografika

Tema projektne naloge je varnost na spletu. Pri projektni nalogi sem ustvarila plakat z brezplačnim orodjem za oblikovanje Canva.

Plakat Varnost na spletu: nasveti by Veronika is licensed under CC BY-NC 4.0

Vir:

Top 6 spletnih nevarnosti, ki prežijo na dopustnike. (17.6.2016). Varni na internetu.si https://www.varninainternetu.si/top-6-spletne-nevarnosti-za-dopustnike/

REFLEKSIJA IN SAMOVREDNOTENJE

  • V tem projektu sem se naučila ustvariti plakat v spletnem orodju za oblikovanje Canva. Tega spletnega orodja nisem zelo dobro poznala, saj sem v njem do sedaj ustvarila le eno predstavitev: presenetilo pa me je, da je v Canvi že veliko predlog, na katerih lahko sam ustvarjaš in jih spreminjaš.
  • Če bi imela več časa bi na plakat dodala tudi fotografije, ki bi jih prej obdelala, da bi se ujemale z ozadjem in ne bi preveč izstopale.
  • Največ časa sem posvetila urejanju ozadja plakata, da bi bil vsak okvir dobro postavljen in bi plakat v celoti deloval urejeno in enotno.
  • Mislim, da sem ustvarila ustrezen plakat, na katerem so poudarjene glavne vsebine dane tematike. Plakat je lahko zelo koristen, saj je tema zelo aktualna.
  • Pridobila sem ogromno znanja v ustvarjanju plakatov in v uporabi orodja Canva, poleg tega pa sem se še bolj poglobila v tematiko varnosti na spletu. Novo znanje mi bo zelo koristilo v teku študijskih let in v mojem bodočem poklicu predvsem pri ustvarjanju različnih plakatov in predstavitev.
  • Projekt mi je bil v celoti zelo všeč, najbolj pa me je navdušilo to, da sem lahko ustvarila svoj plakat in dodala nanj vsebino, ki se mi zdi osebno zelo pomembna. V definiciji projekta ne bi nič spremenila.

Avtorica: Veronika De Luisa

Mentorica: mag. Alenka Žerovnik

Nosilka predmeta: dr. Irena Nančovkska Šerbec

Predmet: Informacijsko-komunikacijske tehnologije v izobraževanju

Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta

Razredni pouk, 1. letnik

Datum: 11. 8. 2022

(Skupno 23 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost