Cheer ples

Cheer ples kot ena izmed zvrsti plesa. S cheer plesom se ukvarjam od drugega razreda osnovne šole, pred tem sem trenirala balet. Všeč mi je kako smo s soplesalkami povezane, saj imamo vse rade to kar počnemo. Za to zvrst plesa sem se odločila zaradi njene drugačnosti. Dosegle smo veliko vrhunskih rezultatov na različnih tekmovanjih v Sloveniji in drugih državah Evrope.

IKT tehnologijo uporabljam vsakodnevno. Če se navežem na moje področje interesa, uporabljam IKT tehnologijo pri predvajanju glasbe. S pomočjo IKT tehnologij lahko glasbo pohitrim ali upočasnim in tako prilagajam glasbo na treningu glede na našo kondicijsko pripravljenost. Vsakodnevno uporabljam tudi socialna omrežja kot so instagram, tik tok in youtube. Prav tako uporabljam IKT tehnologijo pri navigaciji, še posebej pri prihodu v Ljubljano, kjer okolja še nisem poznala.

Ker se tehnologija iz dneva v dan razvija, je pomembno da otroke s tem seznanimo že v začetku njihovega šolanja, da bodo lahko varno uporabljali IKT tehnologije. Kot učiteljica bom pri pouku velikokrat uporabila projektor in tako lažje prikazala določene stvari učencem. IKT tehnologije mi bodo olajšale prikaze določenih animacij in podobnih stvari za lažje razumevanje učencev. Pomembno se mi zdi tudi, da učence naučimo uorabe računalnika in drugih naprav in pri tem poudarimo kako pomembno je, da pri uporabi poskrbimo za varnost sebe in drugih.

cheer ples by Zizi is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Pri projektu sem se naučila narediti svojo spletno objavo.

Če bi mela več časa bi se še bola poglobila v uporabo IKT tehnologije, ker se mi zdi, da IKT tehnologijo uporabljam na vsakem koraku in se teda niti ne zavedam.

Največ časa sem posvetila delu, kjer govorim o uporabi IKT tehnologij v mojem bodočem poklicu, ker se mi zdi, da imama lahko velik vpliv na to, kako otroci uporabljajo IKT tehnologije.

Mislim, da sem nalogo dobro opravila.

Pridobljeno znanje bom uporabila pri pripravi različnih spletnih objav pri predmetu IKT, ter kasneje na svoji poklicni poti.

Najljubše mi je bilo, da sem v projekt lahko vključila stvar, ki me najbolj veseli v življenju in s tem objavo naredila bolj osebno. Najmanj mi je bilo všeč to, da glede na to, da si skoraj ne predstavljam življenja brez uporabe IKT tehnologij, težko pomislim na vse dogodke kjer uporabljam IKT tehnologije.

V definiciji projekta ne bi nič spremenila.

(Skupno 9 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost