Hrana za dušo

Vaflji, moja najljubša jed oz. posladek. So hrana za dušo, ki jo lahko marsikdo je za zajtrk, kosilo in večerjo. So zelo enostavno za pripraviti in izjemno okusne. Postrežemo jih lahko s katerim koli sladkim ali kislim prelivom ali marmelado in okrasimo s sadjem po izbiri. Edina slaba stvar teh prečudovitih vafljev je, da so malce nezdravi, saj vsebujejo veliko kalorij. Obstaja veliko različic (bolj zdravih), a boljših vafljev, kot jih naredi moja mami ne naredi nihče.

vafli by tt22 is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Uporaba IKT tehnologije

Kot majhna se mi je zdelo čudno, da moja babica ne zna uporabljati računalnika in mene sprašuje za nasvete, sedaj pa to razumem. Smo generacija, ki smo zrastli skupaj  s tehnologijo. Za to sem zelo hvaležna, saj smo se veliko naučili kar sproti. Vseeno pa se mi smilijo otroci, ki jim starši že v prvem razredu kupijo najnovejši telefon, saj ne bodo nikoli vedeli kakšen užitek oz. privilegij je bil za nas, ki smo bili še »svobodni« in socialni v ŽIVO.

IKT tehnologija v učiteljskem poklicu

IKT tehnologija je v učiteljskem poklicu zelo koristna, saj olajša delo in popestri pouk, če je učitelj pro uporabi dovolj suveren. Osebno bi IKT tehnologijo najbolj uporabljala pri koristnih demonstracijah konceptov, ki so morda za učence težje predstavljivi oz. abstrakti. Seveda pa je nepogrešljiva tudi pri komunikaciji s sodelavci in starši. Vrednost je nepredstavljiva, saj živimo s tehnologijo in se ne zavedamo, kje vse se pravzaprav skriva.

Samovrednotenje

Pri  projektu kreiram splet sem se prvič srečala z raznimi novimi pripomočki, ki pomagajo pri objavljanju in pisanju odličnih člankov in še marsikaj drugega. Izboljšala oz. spremenila bi svoj lasten časovni okvir izdelave spletne objave, saj se mi zdi, da bi bil rezultat dovršen in za bralca bolj zanimiv. Največ časa sem posvetila ustvarjanju kode na spletni strani creative commons, saj me je pritegnilo ustvarjanje različnih kod z mnogimi kombinacijami, ki imajo vsaka svoj unikaten pomen. Moja objava je primerna, inovativna in zajema vse zahteve, ki so nam bile podane. Menim, da je za prvi izdelek odlična. Znanje, ki ga pridobivam pri predmetu IKT bom vsekakor uporabljala pri pisanju različnih člankov, objav, seminarskih nalog, izvlečkov za kolege, predstavitev, oblikovanje fotografij, montiranje video vsebin, delovnih listov za učence itd.

(Skupno 7 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost