Hudiček na Zemlji

Začetek leta 2021 se je naši družini pridružil nov družinski član – Bina. Je terier, natančneje Jack russell terier. Vsakkdo, ki se vsaj malo spozna na terierje ve, da so zelo živahni, nagajivi in hkrati zelo zaščitniški. In tudi Bina je takšna. Kmalu po njenem prihodu v novi dom se je po svetu razširil korona virus in smo bili primorani ostati doma. Toda dnevi z Bino niso bili nikoli dolgočasni. Poskrbela je, da je vsako jutro zbudila celo hišo, ker je pač morala ven opraviti potrebne. Potem je čez dan še posebej trudila, da je imela svoje pevske ure ravno v času pouka na daljavo. In ko si po kosilu mislil, da bo s tabo malo poležala na kavču na sončku… ah kje pa. Takrat je iz svoje posteljice potegnila igrače in ti nagajala dokler se nis šel z njo igrat. In takšno je življenje z Bino še danes. Pač smo se morali sprijazniti, da smo namesto psa dobili malega hudička.

Bina by Nežka is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

2. Kje, kako in s kakšnim namenom sem do sedaj uporabljala IKT tehnolohgijo? Prvič sem se z njo strečala, ko sem v drugem razredu dobila telefon. Nadaljevalo se je ko sem si v četrtem razredu kupila PSP na katerem sem potem igrakla igrice. Z leti se je v mojem življenju pojavljalo vse več in več tehnologije. Od računalnika, ki sem ga uporabljala za igranje igric, pisanej seminarskih nalog, mailov, itd. do uporabe bančne kartice in tudi spletne banke.

3. Kako vidim pomen IKT tehnologije v mojem bodočem poklicu? Glede na to, da se tehnologija vse bolj razvija in se tudi otroci vse prej srečujejo z njo, menim, da bo za moj bodočiu poklic znanje o IKT tehnologiji zelo pomembno. Pa ne samo z vidika predstavitev, pač pa tudi zaradi interaktivnega učenja in podobno.

4. Refleksija dela in samovrednotenje. V tem projektu sem se naučila kako ustvariti svojo objavo (od oznak, kategorij, licenc za slike do skrivanja povezav). Če bi imela več časa bi si za naslov in sliko mogoče izbrala kakšno bolj zanimivo temo in se tudi bolj poglobila v celotno besedilo objave (tako sam članek kot tudi odgovore). Največ časa sem posvetila iskanju idej kaj sploh napisati. Za svoje delo bi rekla, da ni najboljše in tudi ne najslabše. Rekla bi da je tam nekje v sredini. Znanje, ki sem ga pridobila bom seveda uporabila v nadalnjih projektnih nalogah in verjetno tudi kasneje pri izdelavi seminarskih nalog (še posebej licence za slike).

(Skupno 13 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost