Jezero

V prostem času najraje preživljam čas v naravi. Narava mi da moč in voljo za vse izzive, s katerimi se soočam vsak dan. Moj najljubši izlet v naravi do sedaj je bil obisk Plitvičkih jezer.

IKT tehnologija mi ni čisto tuja, saj jo uporabljam že zelo dolgo. Začela sem jo uporabljati že v osnovni šoli, ko smo morali izdelati prve Powerpoint predstavitve ali pa izdelati poročilo o ekskurzijah v Wordu. Z vstopom v srednjo šolo pa sem morala IKT tehnologijo uporabljati še več, saj smo pri veliko predmetih izdelovali seminarske naloge. Tudi spletno nakupovanje mi ni tuje, saj sem z začetkom epidemije vzljubila nakupovanje preko spleta, katerega imam zdaj še raje kot nakupovanje v živo.

Menim, da ima IKT tehnologija velik pomen v našem bodočem poklicu. Kot učiteljice se bomo dnevno srečevale z IKT tehnologijo, zato jo moramo zelo dobro poznati. Pomembno pa je tudi, da naučimo otroke o nevarnostih na spletu in jim dobro predstavimo IKT tehnologijo.

Z mojo prvo spletno objavo sem zadovoljna, vendar vem, da moram v prihodnje svoje znanje še izboljšati. Pisanje objave mi je vzelo kar nekaj časa, saj sem imela težave s tehnologijo. Upam, da bom lahko tekom leta svoje pomanjkljivosti izboljšala in se z vsako novo objavo nekaj novega naučila.

Jezero by ASTRO is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

(Skupno 19 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost