Kdo sem in kam me pot zanese?

Ojla, sem Filipa in svoje počitnice najraje preživljam s prijatelji v toplih krajih in dobri hrani. Navdušilo me je Italijansko mesto, katero je polno arhitekturnih biserov in romantike. Verona, je znana predvsem po hiši Julije, katero poznamo iz tragično romantične zgodbe Romeo in Julija.

Svoj prvi telefon sem dobila v 5. razredu in ga od takrat uporabljam vsak dan. Omogoča mi komuniciranje s prijatelji, prav tako pa tudi iskanje novih informacij po internetu. V vsakodnevni uporabi je tudi moj računalnik, katerega imam predvsem zaradi šole. Z IKT tehnologijo, pa se ne srečujem samo doma. Med poletnim delom v strežbi, uporabljamo telefon za vnašanje naročil. To nam omogoča hitrejše delo in boljšo komunikacijo.

Mislim, da bom v svojem bodočem poklicu uporabljala IKT tehnologijo vsak dan, saj ima tehnologija v današnjem svetu vedno večji pomen. Sklepam tudi, da bojo moji bodoči učenci že posegali po tabličnih računalnikih, namesto po zvezkih in učbenikih. Kljub temu, se mi zdi pomen same tehnologije zelo visok. Veliko hitreje pridemo do večih informacij, kar ustvarja mladim širši pogled na svet.

Samo pisanje spletne objave mi je vzelo, kar nekaj časa, saj nisem še čisto razumela samega pojma IKT. Ob razmišljanju o moji uporabi le- tega v vsakodnevnem življenju, mi je dalo misliti, kako močno se zanašam na tehnologijo in kako velik pomen ima zame.

Kdo sem in kam me pot zanese? by Filipa is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

(Skupno 16 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost