VARUJ NAŠ PLANET🌍, UPORABI SPLET!

Nekega dne sem na sprehodu po Nanosu naletela prav na posebnega vesoljčka Vida, ki mi je zaupal tole pomembno sporočilo. 😊

Vesoljček Vid na Nanosu v rastrski grafiki

Vesoljček Vid na Nanosu v rastrski grafiki by Nikisch is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Si se tudi ti že kdaj spraševal, kaj narediti, ko ti učiteljica za domačo nalogo naloži, da pripravi kviz za svoje sošolce? Tebe pa boli srce ob misli na goro papirja in ogromno kartuše, ki jo boš ob tem porabil. Zavedaš se namreč, da je planet samo en ter da je potrebno varčno ravnati s papirjem. Toda, kaj sedaj storiti?

Vesoljček Vid ti pušča namig, ki ti bo rešil tvoje težave!

Vesoljček Vid v vektorski grafiki

Vesoljček Vid v vektorski grafiki by Nikisch is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Tako, vidiš, da so lahko mobilni telefoni in računalnik tudi v šoli zelo uporabni. Če se želiš preizkusiti v izdelavi teh spletnih kvizov in vprašalnikov obišči spodnje spletne strani. Kahoot zagotovo prinaša največ zabave in že se lahko poizkusiš tudi v vlogi voditelja Milijonarja. Mogoče pa bi ti bolj ustrezal Quizizz, ki deluje podobno kot Kahoot. Če pa želiš, da tvoji sošolci malo vihrajo možgane, potem uporabi AnswerGarden, kombinacijo vsega pa ti ponuja Mentimeter. Vse lahko uporabiš brezplačno, le pazi, da izbereš FREE verzijo, nato pa si kreiraš svoj uporabniški račun in že si pripravljen na delo.

Vesoljček Vid na delu v rastrski grafiki

Vesoljček Vid na delu v rastrski grafiki by Nikisch is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Tako, zdaj si pripravljen na delo, če pa te zanima več o tem, kako je ta objava nastala, najdeš več zanimivih podatkov na naslednji strani.

(Skupno 105 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost