VARUJ NA┼á PLANET­čîŹ, UPORABI SPLET!

Nekega dne sem na sprehodu po Nanosu naletela prav na posebnega vesolj─Źka Vida, ki mi je zaupal tole pomembno sporo─Źilo. ­čśŐ

Vesolj─Źek Vid na Nanosu v rastrski grafiki

Vesolj─Źek Vid na Nanosu v rastrski grafiki by Nikisch is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Si se tudi ti ┼że kdaj spra┼íeval, kaj narediti, ko ti u─Źiteljica za doma─Źo nalogo nalo┼żi, da pripravi kviz za svoje so┼íolce? Tebe pa boli srce ob misli na goro papirja in ogromno kartu┼íe, ki jo bo┼í ob tem porabil. Zaveda┼í se namre─Ź, da je planet samo en ter da je potrebno var─Źno ravnati s papirjem. Toda, kaj sedaj storiti?

Vesolj─Źek Vid ti pu┼í─Źa namig, ki ti bo re┼íil tvoje te┼żave!

Vesolj─Źek Vid v vektorski grafiki

Vesolj─Źek Vid v vektorski grafiki by Nikisch is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Tako, vidi┼í, da so lahko mobilni telefoni in ra─Źunalnik tudi v ┼íoli zelo uporabni. ─îe se ┼żeli┼í preizkusiti v izdelavi teh spletnih kvizov in vpra┼íalnikov obi┼í─Źi spodnje spletne strani. Kahoot zagotovo prina┼ía najve─Ź zabave in ┼że se lahko poizkusi┼í tudi v vlogi voditelja Milijonarja. Mogo─Źe pa bi ti bolj ustrezal Quizizz, ki deluje podobno kot Kahoot. ─îe pa ┼żeli┼í, da tvoji so┼íolci malo vihrajo mo┼żgane, potem uporabi AnswerGarden, kombinacijo vsega pa ti ponuja Mentimeter. Vse lahko uporabi┼í brezpla─Źno, le pazi, da izbere┼í FREE verzijo, nato pa si kreira┼í svoj uporabni┼íki ra─Źun in ┼że si pripravljen na delo.

Vesolj─Źek Vid na delu v rastrski grafiki

Vesolj─Źek Vid na delu v rastrski grafiki by Nikisch is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Tako, zdaj si pripravljen na delo, ─Źe pa te zanima ve─Ź o tem, kako je ta objava nastala, najde┼í ve─Ź zanimivih podatkov na naslednji strani.

(Skupno 94 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo v┼íe─Ź tudi...

Dodaj odgovor

Va┼í e-naslov ne bo objavljen. * ozna─Źuje zahtevana polja

Dostopnost