INTERAKTIVNI VIDEOPOSNETEK

Varnost na spletu by Katka is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Na temo varnosti sem si izbrala naslov Varnost na spletu, ki se mi zdi zelo pomemben, saj je postala ena najpomembnejših in najaktualnejših tem v današnjem digitalnem svetu. Z vsakim preteklim letom se naše življenje vse bolj prepleta z internetom, kar nam omogoča številne nove priložnosti in izkušnje. Vendar pa ta nenehna povezanost prinaša tudi tveganja, saj se razvijajo vedno bolj kompleksni in prefinjeni načini spletnega kriminala. Zato je moj namen in cilj te naloge ozavestiti čim več ljudi, da varnost na spletu ni tako samoumevna.

VIRI

Videoposnetek sem izdelala v programu Canva, katerega sem potem objavila v arnes video. Iz prejšnjih projektnih nalogah sem se že naučila kako uporabljati Canvo, zato je šlo zdaj veliko bolj hitreje. Audio zvok pa sem posnela v programu Vocaroo.

REFLEKSIJA

V tem projektu sem se naučila kako izdelati svoj interaktivni videoposnetek na določeno temo.

Če bi imela več časa bi videoposnetek bolj izpopolnila s slikami, ki bi še bolj padle v oči in popestrile sam video.

Največ časa sem posvetila izdelovanju interaktivnega videoposnetka, saj je bilo veliko korakov, da si prišel do želenega videa.

Menim, da bi lahko svoje delo še izpopolnila. Lahko bi dodala več interaktivnih nalog ali izboljšala vsebino videa.

Pridobljeno znanje, ki sem ga osvojila pri tej projektni nalogi bom definitivno lahko uporabila na svoji učiteljski poti, saj lahko taki videoposnetki veliko pripomorejo k boljšemu učenju. Lahko bi na primer izdelala posnetek na določeno temo, kjer bi potem učenci reševali naloge.

Najljubše mi je bilo, ker je to bilo naše osebno delo in smo lahko sami izdelali kakor smo si to zamislili. Najmanj všeč pa mi je to, da vseeno porabi veliko časa pred računalnikom.

V definiciji projekta ne bi spreminjala nič.

(Skupno 13 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost