Interaktivni videoposnetek

Mlajše generacije vedo glede varne rabe spleta zelo malo. V posnetku sem želela predvsem poudariti, kako pomembno je, da smo pozorni tudi na mlajše, saj ravno te pogosto uporabljajo internet tvegano. Velikokrat se zgodi, da pride do zlorab otrok ali internetnega posmehovanja, saj so mladi premalo pozorni na to, kaj objavljajo in kaj je sploh za internet primerna objava.

Za izdelavo videoposnetka sem uporabila program Canva, za snemanje zvoka in njegovo obdelavo pa program Audacity. V videoposnetek sem vključila sliko ekrana svojega telefona in video, ko sem snemala ekran telefona z screen recording orodjem. Pri ustvarjanju vsebine nisem uporabljala interneta, saj o varni rabi spleta vem dovolj.

To je povezava do videa. Izdelala sem ga na originalni strani in ne preko Razredni ikt. Ne morem ga shraniti in objaviti, se iskreno opravičujem.

https://h5p.org/node/1397300

REFLEKSIJA

V te projektni nalogi sem se naučila veliko. Nisem vedela, da lahko v Canvi ustvarjam tudi videe in ne samo slike. Če bi imela več časa bi posnetek naredila daljši. Čeprav se mi zdi, da sem zanj porabila veliko časa, je dokaj kratek.

Največ časa mi je vzela sama ideja, kako bom vse izvedla. Najtežje je bilo, ker sem imela hkrati veliko idej in hkrati nič. Toliko izbire v samem programu mi je vse skupaj samo še otežilo nalogo.

Z videom sem zadovoljna, zdi se mi zanimiv. Če bi imela več časa, bi se lotila te naloge veliko prej, za to mi je žal, ker jo oddajam tako pozno.

Tekom študija tega posnetka verjetno ne bom nikoli izvedla, saj vzame veliko časa in se mi zdi snov lažje predstaviti v živo. Verjamem pa v rek, da nikoli ne rečeš nikoli.

Za naslednje projekte, bi rajši videla, da bi imeli za vsak projekt novo temo, saj se tako sami več naučimo, samo izvajanje pa je bolj zanimivo.

(Skupno 12 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost