INTERAKTIVNI VIDEOPOSNETEK

Varnost na spletu je ena izmed pomembnejših stvari, katere se moramo zavedati v današnjem času, in prav v ta namen sem izdelala ta interaktivni videoposnetek. Vsem, ki se hočejo nekaj novega naučiti glede te tematike želim, da bi jim ta video prišel vsaj malo v pomoč. Odločila sem se deliti nekaj nasvetov, ki se meni zdijo ključnega pomena, da ostanemo varni na spletu. Predvsem upam, da bi si video ogledali bolj mlajše generacije, saj se oni s spletom srečujejo vedno bolj pogosto.

KAKO OSTATI BOLJ VAREN NA SPLETU:

Kako biti bolj varen na spletu by Jules is licensed under CC BY-NC-ND 4.0

Videoposnetek sem ustvarila v Canvi, kjer sem si najprej izbrala podlogo, ki mi je bila najbolj všeč. Nato sem dodala besedilo in elemente ter ikone. Zvočno datoteko sem prav tako posnela v Canvi. Besedilo in ustrezne informacije, ki sem jih vključila v videu sem črpala iz spletne strani Safe.si. Ko sem končala z izdelovanjem videa v Canvi pa sem še dodala interaktivni del. Pred tem pa sem še video objavila v Arnes Video.

REFLEKSIJA

V tem projektu sem se naučila še bolje uporabljati spletno stran Canva, predvsem dosti novega sem se naučila, ko sem snemala zvočni del. Prav tako pa sem se prvič srečala z izdelovanjem interaktivnega dela videa, od česa sem odnesla tudi kar nekaj novih in poučnih informacij.

Če bi imela več časa bi dodala več interaktivnih nalog, saj sem imela pripravljenih še kar nekaj vprašanj, bolj bi se pa poglobila tudi v izdelavo samega videa.

Največ časa sem posvetila zvočnemu delu, saj sem ga morala posneti večkrat, zaradi različnih razlogov. Včasih se mi je zatikalo pri govorjenju spet drugič je bilo preveč glasno v ozadju.

Menim, da sem delo opravila solidno, a je vsekakor prostora za izboljšanje.

To znanje mi bo prišlo zelo prav na karierni poti, saj se mi zdijo interaktivni videoposnetki odličen način za ponavljanje snovi in učenje.

Najljubši del mi je bil interaktivni, najmanj pa zvočni del.

Pri nalogi ne bi spremenila ničesar, saj mi je bilo izdelovanje zelo zabavno in poučno.

(Skupno 7 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost