Tretja projektna naloga: Interaktivni videoposnetek – Varnost na spletu

V tej projektni nalogi sem naredil interaktivni videoposnetek v povezavi z mojo izbrano temo, varnostjo na internetu. Osredotočil sem se na temo gesel, v to je bil usmerjen tudi moj končen izdelek. Na internetu je treba biti previden, s tem videom se lahko naučite nekaj o previdnosti na spletu.

Najprej sem v programu Canva naredil videoposnetek, kjer sem se osredotočil na temo zasebnosti in gesel na internetu. V video sem vključil po en avtorski video, eno fotografijo in pa posnel sem svoj glas s pomočjo telefona. Končan video sem izvozil v mp4 obliki in ga objavil v Arnes video. Nato sem s pomočjo h5p v Arnesu dopolnil v interaktivni videoposnetek. Vanj sem dodal tri različne interaktivne naloge in pa kratek povzetek na koncu videa. Vsa vsebina je avtorska.

Varnost na spletu – gesla by Fabo is licensed under CC BY-NC-ND 4.0

Refleksija in samovrednotenje

V tem projektu sem se naučil narediti interaktivni video s pomočjo programov, kot sta h5p in canva. Naučil sem se implementirati razna področja v en izdelek. Če bi imel več časa, bi naredil še dodaten video na temo lastnega izbora. Največ časa sem porabil zaradi tehničnih težav – nalaganje datotek ipd. Zelo sem ponosen na končni izdelek, nič ne bi spremenil.To znanje mi bo prav prišlo v poklicu učitelja, ker se lahko implementira v program in ga popestri. Najljubši del te naloge mi je bila možnost izbora. Najslabša plat te naloge pa je bila ta, da je zelo časovno potratna.

(Skupno 15 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost