Varnost na socialnih omrežjih – interaktivni videoposnetek

Ljudje radi delimo posebne trenutke in zanimivosti na socialnih omrežjih. Velika večina ljudi vsaj del svojega dneva preživi z brskanjem po le teh. Malo kdo pa se zaveda nevarnosti, ki na nas prežijo izza zaslonov.

Zato sem ustvarila interaktivni videoposnetek z nasveti za varno rabo socialnih omrežij.

Varno na socialnih omrežjih by Zala Gorjak is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Posnetek sem uredila v programu Canva. Ko sem si izbrala predlogo, ki mi je bila všeč sem jo priredila in ji dodala animacije, fotografije in grafike, ki so se skladali s temo. Na telefonu sem posnela zvočni posnetek, katerega sem prav tako kasneje dodala v Canvo. Kot literaturo sem uporabila safe.si

SAMOREFLEKSIJA

Kaj sem se novega naučil/a v tem projektu? Naučila sem se uporabljati novo orodje v Canvi in kako ustvariti interaktivni videoposnetek.

Če bi imel/a več časa, bi dodal/a, spremenil/a, izboljšal/a … Verjetno bi sam video malo bolj dodelala, da bi bil zanimivejši.

Kateremu delu si posvetil/a največ časa in zakaj? Največ časa sem posvetila zvoku, zelo dolgo sem se odločala kaj bi povedala in veliko krat sem morala ponavljati zvočne posnetke, ker sem velikokrat govorila prehitro.

Kako ocenjuješ svoje delo glede na dan kriterij ocenjevanja? Mislim, da sem delo opravila dobro, definitivno obstaja še prostor za izboljšave.

Kje in kako bom lahko pridobljeno znanje uporabil/a tekom študija in na svoji poklicni poti? To znanje je zelo priročno, učencem bom lahko pripravljala interaktivne video posnetke za ponovitev snovi ali kakšne druge dejvanosti.

Kaj mi je bilo pri projektu najljubše in kaj najmanj? Najbolj mi je bilo všeč pripravljanje samega posnetka, najmanj pa snemanje zvočnega posnetka, saj ne rada poslušam svoj glas na posnetkih.

Kaj bi spremenil v definiciji projekta, da bi bil boljši? Zdi se mi dober takšen kot je.

(Skupno 5 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost