Mi gremo pa na bazen ­čĄ┐- Infografika

Licenca za sliko infografike:

Mi gremo pa na bazen-slika infografike by Miniin is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Licenca za infografiko:

Mi gremo pa na bazen-infografika by Miniin is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Infografika je narejena v programu Canva. Povezava na program: https://www.canva.com/sl_si/

Refleksija dela in samovrednotenje:

Pri izdelavi projekta sem se nau─Źila izdelati infografiko s pomo─Źjo programa Canva. Prav tako sem se nau─Źila, kako pomembni so kontrasti ter velikost in postavitev informacij, na takem informativnem plakatu. Zdi se mi, da je moja
infografika dobro narejena, zato nebi spremenila ni─Ź, tudi ─Źe bi za sam projekt imela ve─Ź ─Źasa. Najve─Ź ─Źasa sem posvetila iskanju, ter nato urejanju slik, ki so uporabljene na infografiki, saj sem hotela, da je infografika ne le pou─Źna,
ampak tudi na pogled privla─Źna, ter da se takoj opazi za katero temo je narejena. Menim, da ─Źe bi imela za projekt ve─Ź ─Źasa, oziroma bi se ga prej lotila, bi lahko ve─Ź ─Źasa posvetila sami postavitvi ter razmikom na infografiki, saj mi to dela nekoliko te┼żav. Prav tako bi se precej bolj poglobila v barvne kombinacije, da bi bil moj izdelek ┼íe nekoliko lep┼íi.

Zdi se mi da so sama navadila za projekt podana na zelo kakovosten na─Źin in da so lahko razumljiva, zato s tem nisem imela veliko te┼żav, prav zaradi dobro podanih navodil se mi zdi da moj projekt lepo sovpada s smernicami in kriteriji, ki so bili podani za samo nalogo. Pri izdelavi projekta mi je bilo najbolj v┼íe─Ź, koliko svobode ter izbire sem imela za samo izdelavo, ter kon─Źni izgled izdelka. Najve─Ź problemov, pa sem imela z iskanjem pravih razmerij in kontrastov, da je kon─Źni izdelek lep ter razumljiv.

Zdi se mi, da bom lahko nova znanja ter spretnosti, ki sem jih pridobila z izdelavo projekta uporabila skozi svojo celotno kariero, saj bom lahko u─Źencem klju─Źne informacije ter zanimivosti predstavila z uporabo infografik.

(Skupno 18 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo v┼íe─Ź tudi...

Dodaj odgovor

Va┼í e-naslov ne bo objavljen. * ozna─Źuje zahtevana polja

Dostopnost