Interaktivna multimedijska predstavitev

VARNOST NA SPLETU

Spodaj priloženi link vsebuje interaktivno predstavitev o varnosti na spletu. Kratek “priročnik” za vse uporabnike spleta in družabnih omrežij. Predstavitev vsebuje nekatere izmed pomembnih informacij, kako se obnašati na spletu in, na kaj moramo biti še posebej pozorni. Na koncu predstavitve se lahko uporabniki še preverijo in dobijo povratno informacijo, koliko res vedo o varnosti na spletu.

https://h5p.org/node/1291053

REFLEKSIJA IN SAMOVREDNOTENJE

V tem projektu sem se naučila pripraviti animirano predstavitev, saj pred tem tega nisem znala. Spoznala sem različne programe, ki so mi bili v pomoč in jih bom z veseljem še kdaj uporabila.

Če bi imela več časa, bi bila moja predstavitev podrobnejša, bolj natančna in raziskana, da bi lahko sporočila še več podatkov o varnosti na spletu.

Največ časa sem posvetila vsebini dela, saj se mi zdi pomembno, da takšno temo res dobro predstavim in opozorim uporabnike spleta na nevarnosti.

Glede na dan kriterij ocenjevanja menim, da sem delo dobro opravila, saj sem sledila vsem smernicam in napotkom.

Pridobljeno znanje bom tekom študija še uporabila pri pripravi kakšnih projektnih nalog. Na svoji poklicni poti pa prav tako pri pouku, da bodo šolske ure bolj razgibane in zanimive.

Oblikovati predstavitev z zanimivim ozadjem in primerno vsebino je bil najboljši del projektne naloge. Medtem ko mi je samo sestavljanje interaktivne predstavitve na začetku povzročalo nekaj težav.

Spremenila bi zgolj to, da bi temo malenkost bolje preučila, da bi jo podrobneje predstavila.

VIRI

Predstavitev in animacije sem naredila s:

https://h5p.org/

https://www.canva.com/

Zvočno podlago sem dobila na:

https://www.youtube.com/

(Skupno 10 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost