Razkrivam, kdo v resnici sem…

Pozdravljeni, sem Klara Vrabič, študentka razrednega pouka na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Izbor fakultete je bil enostaven, saj sem že od nekdaj želela postati učiteljica, prav tako pa imam zelo rada otroke.

Prihajam s Koroške, natančneje iz Črne na Koroškem, kjer sem obiskovala tudi osnovno šolo. V srednjo šolo sem se odpravila ne daleč stran od domačega kraja, in sicer na športno gimnazijo na Ravne na Koroškem. Izbrala sem si športno gimnazijo, in ne splošne, ker si življenja ne morem predstavljati brez športa. Vse od začetka osnovne šole do srednje šole sem se aktivno ukvarjala z odbojko, bila sem tudi del reprezentance mlajših selekcij, zdaj pa sem članica reprezentance v sedeči odbojki. Moj vsak dan je bil sestavljen iz vožnje v šolo v jutranjih urah, po pouku na trening odbojke in nato nazaj domov v večernih urah, vse dokler me ni zadela kruta realnost, ko so mi po domnevni poškodbi kolena diagnosticirali kostnega raka. Sanje so padle v vodo, šola je morala na stranski tir, pred mano pa je bilo daljše obdobje zdravljenja. To je razlog, zakaj sem del reprezentance v sedeči odbojki in, zakaj se ne ukvarjam več aktivno z navadno odbojko.

Ob vsem tem sem v življenju dobila res ogromno lekcijo, da ničesar, kar mi je zares pomembno ne pustim čakati ali odlašam na drug dan. In, da zares ni čisto nič bolj pomembno od zdravja. 😉

(Skupno 4 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost