Mi gremo pa na bazen­čĄ┐ – video posnetek

V video posnetku vam na kratko predstavim osnovne plavalne pripomo─Źke ter opremo. V videu so predstavljeni obro─Źki, ─Źrv, deska ter plavutke. Na kratko povem ┼íe nekaj o uporabi plavalnih o─Źal ter plavalne kape za otroke. Video je namenjen vsem, ki u─Źijo otroke plavati, kar vklju─Źuje vaditelje, trenerje, u─Źitelje ter tudi star┼íe. Cilj videa je izobra┼żiti ljudi o pravilni uporabi pripomo─Źkob─Ĺv, ter kaj ti spodbujajo.

https://video.arnes.si/watch/jzx9lgtwn791

Plavalna oprema ter njena uporaba by Miniin is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Video je ustvarjen v programu Canva: https://www.canva.com/

Zvo─Źna datoteka je ustvarjena v programu Audacity: https://www.audacityteam.org/

Refleksija in samovrednotenje

Pri ustvarjanju tega video posnetka sem se nau─Źila marsikaj novega. Predvsem sem pridobila poglobljeno razumevanje procesa produkcije videov. Spoznala sem, kako pomembna je dobra priprava in organizacija ter kako pomembno je, da ima┼í jasno vizijo kon─Źnega izdelka ┼że na za─Źetku. Prav tako sem izbolj┼íala svoje tehni─Źne ve┼í─Źine.

─îe bi imela ve─Ź ─Źasa, bi posvetila ve─Ź pozornosti detajlom v monta┼żi, kot so prehodi med scenami. Dodala bi ve─Ź dinami─Źnih elementov, kot so animacije ali posebni u─Źinki, ki bi ┼íe bolj popestrili vsebino.

Najve─Ź ─Źasa sem posvetila monta┼żi videa, saj je to klju─Źen del, kjer se vse komponente zdru┼żijo v celoto. Vsak del posnetka sem morala natan─Źno pregledati, da je vsebina dobila smisel.

Glede na podane kriterije ocenjevanja menim, da sem svoje delo opravila zadovoljivo. Video posnetek je dosegel vse klju─Źne cilje, ki sem si jih zadala, in izpolnjuje tehni─Źne in vsebinske zahteve.

Pridobljeno znanje bom lahko uporabila pri nadaljnjem ┼ítudiju, ┼íe posebej pri projektih, kjer bo potrebno ustvarjati multimedijske vsebine. V svoji poklicni poti bom znala u─Źinkovito uporabljati pridobljene ve┼í─Źine in tehnike.

Najljub┼íi del projekta je bil zame zagotovo kreativni proces oblikovanja ideje. Najmanj prijetno pa je bilo soo─Źanje s tehni─Źnimi te┼żavami, ki so zahtevale veliko ─Źasa in potrpe┼żljivosti za njihovo re┼íevanje.

Sama definicija projekta ter navodila so bila podana zelo jasno ter kakovostno, tako da v tem pogledu nebi spremenila ni─Ź.

(Skupno 1 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo v┼íe─Ź tudi...

Dodaj odgovor

Va┼í e-naslov ne bo objavljen. * ozna─Źuje zahtevana polja

Dostopnost