KOLO BREZ ROK

UČNI CILJ: Učenci spoznajo kolo brez rok in se naučijo predvaje za izvedbo tega elementa.

RAZRED: 5. razred

PREDMET: šport

VSEBINA: gimnastika

V tem video posnetku je predstavljeno kolo brez rok. Prikazanih je pet korakov, ki nas pripeljejo do pravilne izvedbe tega gimnastičnega elementa.

Kolo brez rok by Leli is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

SAMOREFLEKSIJA

Tretja projektna naloga je bila dokaj zahtevna, a vseeno zelo zanimiva. Še nikoli nisem ustvarjala takšnega video posnetka, zato me je bilo sprva malo strah. Ko pa sem postopoma usvajala različne korake ustvarjanja, urejanja in posnemanja zvokov, je naloga postala zelo zabavna.

Snemanje video posnetka je bila zelo lepa izkušnja, saj sva s sestrično ob tem resnično uživali. Če bi še enkrat snemala, bi par malenkosti popravila in izboljšala, sem pa vseeno zadovoljna s svojim prvim video posnetkom.

Največ časa sem posvetila objavljanju videa v Arnes Video in Razredni IKT, saj sem navodilom počasi sledila, ker tega prej nisem nikoli počela. Najmanj časa sem posvetila sami montaži videa, saj sva se s sestrično zelo dobro predhodno pripravili in oblikovali izvedljiv scenarij.

Prepričana sem, da mi bo pridobljeno znanje v veliko pomoč pri nadaljnem ustvarjanju izobraževalnih vsebin. Videoposnetki, ki jih bomo kot učitelji pripravljali za učence, morajo biti poučni in razumljivi, pa hkrati tudi zabavni.

Celoten projekt je bil zelo zanimiv, poučen in odlično izveden. Vso novo pridobljeno znanje bo zelo uporabno pri ustvarjanju kakršnihkoli vsebin v mojem bodočem poklicu.

UPORABLJENA ORODJA:

Video je objavljen v Arnes Splet in Arnes Video.

(Skupno 13 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost