Alpsko smučanje-video

Učni cilj: Poznati smučarsko opremo

Razred: 5

Predmet: športna vzgoja

Vsebina: alpsko smučanje

Video posnetek je namenjen otrokom v 5. razredu, preden se odpravijo v šolo v naravi. V posnetku se seznanijo z obvezno zmučarsko opremo, ki jo potrebujejo in vremenom, ki jih lahko pričaka na dan smučanja.

Alpsko smučanje © 2024 by  jale is licensed under CC BY-SA 4.0 

SAMOREFLEKSIJA

Tretji projekt se je izkazal za precej zahteven, a izjemno zanimiv. Ker še nikoli prej nisem ustvarjala video posnetka, sem bila sprva nekoliko nesigurna v svoje zmožnosti. Vendar je naloga postala zabavna in zanimiva, ko sem se učila različnih tehnik ustvarjanja, urejanja in snemanja zvoka.

Snemanje video posnetka je bilo zabavno doživetje, saj me je majsko vreme postavilo pred izziv, kako posneti video, ko ni snega. Bilo je zelo zabavno, ko sem doma na vrtu pri 25 stopinjah v polni smučarsko opremi posnela še zadnje posnetke.

Največ časa sem posvetila urejanju oziroma montaži videa. Najmanj časa pa sem porabila za objavo v IKT portal in Arnes Video.

Prepričana sem, da mi bo pridobljeno znanje v veliko pomoč pri nadaljnjem ustvarjanju izobraževalnih vsebin. Videoposnetki, ki jih bomo kot učitelji pripravljali za učence, morajo biti poučni, razumljivi in hkrati tudi zabavni.

Celoten projekt je bil zelo zanimiv, poučen in odlično izveden. Vse novo pridobljeno znanje bo zelo uporabno pri ustvarjanju različnih vsebin v mojem bodočem poklicu.

POVEZAVE IN APLIKACIJE UPORABLJENE PRI NALOGI

beta licence chooser

canva

shotcut

arnes video

frankum

(Skupno 28 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost