Vedenje kolesarja v prometu

Posnetek je namenjen učencem 3. razreda in opisuje, kako se moramo kolesarji vesti v prometu. Namen videoposnetka je, da učenci spoznajo prometne znake, jih vizualno prepoznajo in se naučijo kako jih pravilno upoštevti.

Vedenje kolesarja v prometu by Brina brinca is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Videoposnetek je urejen v Canvi. Vse licence so pridobljene z Beta chooser. Zvok v videoposnektu sem urejala v aplikaciji Audacity. Video je objavljen tudi v Arnes video.

REFLEKSIJA IN SAMOVREDNOTENJE

V tej projektni nalogi sem se naučila narediti video v programu Canva, posneti zvočni posnetek v aplikaciji Audacity in skupaj sestaviti v povezano učno enoto o kolesarju v prometu. Če bi imela več časa pri izdelavi videoposnetka, bi ga posvetila pri montaži zvoka in bi poizkusila, da se zvok še bolj natančno ujema s sliko. Največ časa sem posvetila scenariju, saj sem si s tem že zamislila celoten projekt, ki sem ga nato samo še posnela.

Menim, da sem svoje delo dobro opravila. Na začetku sem potrebovala več časa za nastavitve v aplikaciji Audacity, nato pa mi e delo steklo. Svoje pridobljeno znanje bom lahko uporabila pri več lekcijah pri pouku, saj menim, da si otroci z ogledom videa zapomnijo več, saj poleg razlage tudi vidijo sliko. Pri izdelavi videoposnetka mi je bilo najljubše snemati kadre, najmanj všeč pa mi je bilo snemanje zvočnega posnetka in urejanje le-tega. Če bi morala, o tem projektu ne bi spremenila nič.

(Skupno 17 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost