Varno s kolesom – videoposnetek

 

Varno s kolesom – video by Pia Gaber is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Video je namenjen otrokom osnovne šole, sploh tistim, ki so že opravili kolesarski izpit (5. razred) in se redno vozijo s kolesom.

SAMOREFLEKSIJA

Ta projekt mi je bil največji izziv. Video je malo bolj zakompliciran, sploh snemanje zvoka. Sem pa zadovoljna, saj se pred tem projektom ne bi nikoli spravila delati kaj takega, saj bi mislila, da je preveč zakomplicirano. Tako da sem vesela, da sem približno osvojila to znanje oziroma vsaj neke osnove. 

Če bi imela več časa bi se bolj posvetila raznolikosti kadrov in bi šla na različnejše lokacije (tako bi lahko na primer pokazala kakšne posebnosti kolesarskih prog). Verjetno sem največ časa posvetila video – zlaganje videov, snemanje zvoka, oblikovanje samega izdelka.  Svoje delo ocenjujem kot dobro, verjamem pa, da je še veliko prostora za izboljšavo. Mislim pa, da dosega kriterije podane s strani profesorice.  Še vedno mi je kot način obveščanja in podajanja znanja bolj všeč infografika. Vseeno pa bi video uporabila za kakšne težje snovi, ki potrebujejo več razlage ali pa celo demonstracijo, saj v video res lahko vključimo vse – besedilo, slikovno gradivo, animacije.  Najbolj mi je bilo všeč, da sem za ta projekt imela izgovor, da grem na kolo, hkrati pa se mi ni in ni dalo spravit na začetku. Če bi lahko projekt spremenila po svoji želji, bi posnela kakšen skeč za otroke, saj sem te zelo rada gledala, ko sem bila sama otrok.

Video je bil urejen s programom Canva.

Licenca je pridobljena z Beta Chooser.

(Skupno 18 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost