Moja prva spletna objava

Pozdravljeni,
moje ime je Laura Bricelj. Študiram razredni pouk na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Že od nekdaj imam izredno rada otroke, zato sem se tudi odločila za to fakulteto in za ta poklic. Poleg tega pa se veliko ukvarjam s športom. Težko bi izpostavila moj najljubši šport, saj se enako rada ukvarjam z odbojko, tenisom, smučanjem, plavanjem, pohodništvom, pilatesom itd. Poleg športnih aktivnostih, ki so moja oblika sprostitve, zelo rada tudi berem, gledam filme in preživljam čas v naravi.
Do sedaj sem bila v stiku z IKT tehnologijo v šolske namene predvsem z uporabo Microsoft Word, Excel in PowerPoint, ki sem jih uporabljala že v osnovni šoli za oddajo različnih seminarskih nalog. Poleg tega IKT tehnologijo veliko uporabljam, če iščem določene informacije in seveda na socialnih omrežjih kot so instagram, facebook, twitter itd.
V bodočem poklicu bo uporaba IKT tehnologije nujna. Kot učiteljica bom nedvomno uporabljala Easistenta in druge programe, ki so bistveni za kvalitetno voden pouk. Uporaba IKT lahko zelo obogati in izboljša naše poučevanje, saj nam omogoča večpredstavnost, kar pa ima pri učenju in razumevanju za otroke velik vpliv. Pomembno je, da učenci učne vsebine spoznavajo skozi različne čutne kanale, saj menim, da tako lažje dobijo celostno predstavo o snovi. Prav to pa jim najlaže omogočimo preko zavestne uporabe IKT tehnologije.

Processed with VSCO with f2 preset

lastna slika

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Brez predelav 4.0 Mednarodna.

(Skupno 20 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost